Avís legal

AVÍS DE LA PROPIETAT INTEL·LECTUAL
Formació Enllaç, SL, amb CIF B-66010067, en el domicili ctra./ Sallent, 13-15, 08271 Artés (Bages), és titular del lloc web del domini www.autoescolaenllac.com.

Tots els drets reservats. La informació d’aquest espai web està protegida per la propietat intel·lectual. Tots els drets sobre el contingut d’aquesta pàgina pertanyen a Autoescola Enllaç, que té l’exclusiva dels drets d’explotació. Cap contingut o part d’aquest espai web pot ser reproduït ni distribuït sense la prèvia autorització de Autoescola Enllaç. L’usuari d’aquest espai no pot, per tant, copiar, modificar, distribuir, reproduir, publicar, vendre o transmetre de qualsevol altra manera els continguts ni crear nous productes o serveis a partir de la informació continguda aquí.

ÚS DE LA WEB
Autoescola Enllaç no es fa responsable dels errors de visualització produïts per l’ús de versions no actualitzades dels diferents navegadors o pel mal funcionament d’aquests deguts a causes alienes. Autoescola Enllaç rebutja la responsabilitat derivada de la mala utilització dels continguts i es reserva el dret a modificar, eliminar o mantenir aquests continguts.

PROTECCIÓ DE DADES
Les dades que pugui facilitar seran tractades amb la màxima confidencialitat. El seu ús serà únicament per al tracte informatiu entre l’empresa i l’usuari. L’usuari podrà exercitar els drets reconeguts per llei i en particular, els drets d’accés, rectificació o cancel.lació de dades. Aquest dret podrà ser exercitat per l’usuari, mitjançant un e-mail escrit a info@autoescolaenllac.com des de l’adreça que desitja donar de baixa.